El teu advocat, la teva confiança
|   Català   |   Castellano   |

Inici
Qui som
Dret de Família
Dret Immobiliari
Pressupostos
Blog
Contactar

Contacte
  C/ Tuset 21 4-4
  08006 Barcelona
(93) 414.43.78
676.93.90.44
xeniagc@icab.es
 
Horari
De dilluns a divendres
 
Matins:    10:00-13:30
Tardes:    16:00-18:00
    (Concertar visita)
 

AVÍS LEGAL / POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

CONDICIONS GENERALS I AVÍS LEGAL D'ACCÉS I ÚS DELS CONTINGUTS DE LA WEB www.xgcabogados.com i www.divorcios-barcelona.com.


Aquestes condicions generals regulen l'accés, ús i els continguts dels portals www.xgcabogados.com i www.divorcios-barcelona.com, posat a la disposició dels usuaris d'Internet per XENIA GARRIGA CANALS.


INFORMACIÓ I CONTINGUT
La informació i continguts (tant gràfic com documental) de la pàgina web són de caràcter informatiu i orientatiu, mancant de valor contractual i jurídic. XENIA GARRIGA CANALS pot modificar en qualsevol moment els continguts de la pàgina web sense necessitat de preavís i quedant exonerada de les responsabilitats que poguessin derivar-se de la realització d'aquests canvis.

En la pàgina web i el seu blog es poden trobar consells, opinions, articles i recomanacions generals de tipus jurídic però no ofereix consells ni assessorament específics per a situacions determinades i concretes. La normativa jurídica canvia, així com la forma d'interpretar-la, per la qual cosa qualsevol l’usuari haurà de buscar un assessorament jurídic específic d'un advocat abans de realitzar accions concretes segons les circumstàncies de cada cas.

XENIA GARRIGA CANALS tracta d'elaborar els continguts de la pàgina web amb una informació legal fiable i actualitzada; no obstant això, declina tota responsabilitat pels possibles errors que pogués haver-hi. Qualsevol contingut i/o document legal que aparegui en la pàgina web manca de valor oficial.

En la pàgina web i el seu apartat de presssupostos es poden trobar pressupostos de determinats casos. Aquests pressupostos són sempre orientatius (sense incloure IVA ni qualsevol altre cost com honoraris de procuradors, taxes judicials i altres) i no pressuposen en cap cas acceptació del encàrrec. Els pressupostos definitius es realitzaran després de conèixer totes les dades de cada cas.


ÚS I ACCÉS
L'usuari s'obliga a fer un bon ús de la present pàgina web, entenent-se per bon ús el que sigui conforme a la legislació vigent, la bona fe i ordre públic. XENIA GARRIGA CANALS no garanteix la disponibilitat ni la continuïtat del funcionament del Portal i els seus continguts i no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que això produeixi ni dels danys derivats del mal ús d'aquests continguts.

XENIA GARRIGA CANALS procurarà que en cas d'existir fitxes i anuncis en la pàgina web, aquests expressin informació veraç i es mantinguin actualitzades, si ben no garanteix l'exactitud a cada moment de les dades consignades en les mateixes.

 
TOTS ELS DRETS RESERVATS
Tots els continguts i signes distintius de la pàgina web (tant gràfics com documentals, així com el seu codi font) són drets de XENIA GARRIGA CANALS. L'exposició a la pàgina web no suposa cap renúncia, ni transmissió, ni cessió parcial ni total dels seus drets per part de XENIA GARRIGA CANALS. En conseqüència, qualsevol pràctica i ús sobre els continguts i signes distintius, diferent a l'ús personal (de bona fe) i exclusiu de l'usuari, queda prohibit sense l'autorització prèvia per escrit (o de la corresponent llicència emparada en la llei) de XENIA GARRIGA CANALS.


PROTECCIÓ DE DADES
L'usuari accepta que les dades facilitades voluntàriament per ell, fet que implica el consentiment exprés (coneixent quines d'aquestes dades són obligatoris i quines són voluntàries), poden ser objecte de tractament en fitxers automatitzats, que serien de titularitat i responsabilitat  de XENIA GARRIGA CANALS (aquestes dades seran tractades segons la Llei Orgànica 15/1999 i els seus desenvolupaments reglamentaris). La finalitat de l'obtenció d'aquestes dades és facilitar la prestació dels serveis sol·licitats. En cas que les dades facilitades per l'usuari siguin tractats de forma automatitzada, aquest podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació o cancel·lació d'acord amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Aquests drets es podran exercir per correu electrònic en l'adreça xeniagc@icab.es, per fax 934144378 o per carta a XENIA GARRIGA CANALS . c/ Tuset 21, 4º 4ª 08006 Barcelona. XENIA GARRIGA CANALS no cedirà ni transferirà a tercers, aquestes dades sense el consentiment inequívoc de l'usuari.


HIPERVINCLES
Serà necessari assegurar-se el permís exprés i per escrit de XENIA GARRIGA CANALS per incloure un enllaç, ja sigui de la pàgina principal o de qualsevol altra pertanyent a www.xgcabogados.com i www.divorcios-barcelona.com en una web. S'haurà de sol·licitar aquest permís per correu ordinari a XENIA GARRIGA CANALS c/ Tuset 21 4º 4ª 08006 Barcelona, indicant Nom i Cognoms o Raó Social, D.N.I. o N.I.F, adreça i telèfon de contacte i finalitat d'aquest enllaç. Queda prohibit expressament enllaçar www.xgcabogados.com i www.divorcios-barcelona.com amb cap lloc web que contingui temàtica inadequada, profana, difamatòria, il·legal, obscena, indecent, il·lícita ni materials o informació que violin qualsevol tipus de propietat, drets de privacitat o publicitat.
XENIA GARRIGA CANALS no disposa del control algun ni ostenta la responsabilitat alguna sobre les polítiques o mesures de protecció de dades dels enllaços a altres llocs web que pugui tenir la pàgina web.


DADES REGISTRALS
En compliment de les disposicions de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de Julio, de serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, XENIA GARRIGA CANALS facilita les següents dades d'informació general:

Denominació Social: XENIA GARRIGA CANALS
Domicilio Social: c/ Tuset 21 4º 4ª 08006 Barcelona
E-mail de contacte: xeniagc@icab.es
NIF: 38138235A
Nº DE COL·LEGIAT DEL *ILUSTRISIMO COL·LEGI D'ADVOCATS DE BARCELONA: 27449
XENIA GARRIGA CANALS és propietària dels noms de domini i els llocs Web situats en les adreces: www.xgcabogados.com i www.divorcios-barcelona.com.


LLEI APLICABLE I FUR
Aquestes condicions generals es regeixen per la llei espanyola. Per a la solució de qualsevol divergència que pogués derivar-se de l'aplicació dels serveis o interpretació o aplicació de les Condicions Generals, XENIA GARRIGA CANALS i l'usuari amb renúncia expressa del seu propi fur, se sotmetran a l'arbitratge institucional del Tribunal Arbitral de Barcelona i de l’Associació Catalana per l'Arbitratge, a la qual se li encarrega la designació d'àrbitre. Ambdues parts s'obliguen des d'ara al compliment de la decisió arbitral.

 
 
 
Copyright © 2010-2019 - Avís legal / Política de Privacitat